Uitbreiding in aantocht

Het is lange tijd stil geweest, we hebben nu eenmaal weinig artikels uitgebracht de laatste tijd. Ook de komende maanden gaat het relatief rustig blijven. Maar niets is wat het lijkt. Achter de schermen zijn we volop bezig.
Omdat we steeds meer vraag kregen naar offertes, terwijl we niets aan te bieden hadden, zijn we gestart met de ontwikkeling van een webshop. De komende maanden hebben we gesprekken met verschillende leveranciers en onze ontwikkelaars zijn alle gegevens aan het verwerken. Gebruiksgemak en eenvoud staan bovenaan de lijst. We willen echter niet de zoveelste webshop zijn en brengen dan ook enkele vernieuwende onderdelen in de sector om klantgerichtheid en service absolute prioriteit te kunnen geven.
Zijn er producten die u zeker in onze shop beschikbaar wil zien? Laat het ons dan zeker even weten en neem contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *