Absolute kwaliteit

IndustrieBouwen streeft er elke dag naar om u kwalitatieve bouwmaterialen te leveren. Bovendien doen we ons uiterste best om u zoveel mogelijk Belgische producten aan te bieden. Dat versterkt niet alleen onze economie, zo bent u ook zeker dat u geen inferieure materialen gebruikt. Bovendien worden alle sandwichpanelen, steeldeck, wandplaten en binnendozen geproduceerd in België en direct tot bij u geleverd. Geen tussentijdse stockage, geen 2de- of 3de keus panelen, maar rechtstreeks van de productielijn.

Informatie van de bovenste plank

We trekken vastberaden de lijn door en bezorgen u ook kwalitatieve artikelen. We informeren u graag over alles aangaande de industriebouw en de gebruikte bouwproducten, bouwtermen, productieprocessen, plaatsingstechnieken, technische details en veel meer. Bent u op zoek naar specifieke info en vindt het toch niet op onze website, geef het dan even door. Met een

Onmiddellijk bestellen

Onze dynamische webshop is volledig autonoom en kan alle variabele kosten direct voor u berekenen. Transport, instelkosten, verzending van kleine pakketten… U moet bij ons dus geen offerte aanvragen, u krijgt direct de prijs en u kan onmiddellijk afrekenen. Uw bestelling is op dat moment ook direct doorgegeven aan de fabrikant zodat uw materialen in de planning worden opgenomen voor productie. Welke hoeveelheid u ook bestelt, u wordt dan ook niet opzij geschoven voor grotere bestellingen.

Vlotte levering

Onze fabrikant van sandwichpanelen, steeldeck en wandplaten zal u persoonlijk contacteren om het moment van levering met u te bespreken. Zo weet u tijdig wanneer uw panelen of platen geleverd worden. U kan dan ook zeker zijn dat u thuis bent bij de levering. Kleine pakketjes worden gewoon met pakketpost verzonden en afgeleverd volgens de voorwaarden van de leveringsdienst.

We zijn er om u te helpen

U kan niet alles weten, daarom komt u bij ons terecht. Hebt u vragen en vindt u het antwoord niet, laat het ons dan weten en we helpen u verder. Hebben we zelf het antwoord niet direct klaar, dan gaan we op zoek tot we het hebben gevonden. We vullen onze artikels verder aan en helpen zo in de toekomst iedereen verder.