Wij helpen u graag

Op industriebouwen.be proberen we op een eenvoudige manier informatie te geven over zowel de meest bekende bouwelementen in de industriebouw zoals sandwichpanelen of steeldeck maar ook de minder bekende elementen. We lichten veelgebruikte terminologie toe en geven u tips en raad mee indien u zelf een bouwproject gaat aanvangen als klusser.
Verder proberen we een woordje uitleg te geven over de weg die u kan afleggen wanneer u beslist om een industriegebouw recht te zetten. Welke stappen u dan best zou doorlopen en in welke volgorde. Van het zoeken naar bouwgrond tot het afronden van de oplevering.

Volgens ons is er een te grote kloof tussen gespecialiseerde vakmensen/websites en de gewone mens. Vanuit dat idee is de website ontstaan. Als we als individu buiten ons eigen vakgebied komen, zijn we allemaal leken en hebben we het allemaal graag in verstaanbare taal. Uiteindelijk weet iedereen graag waar het over gaat. Zeker als er enorme bedragen voor op tafel gelegd moeten worden en bij een industriegebouw is dat al zeer snel het geval.

De site zal nog een hele weg moeten afleggen, maar met de tijd zullen steeds meer artikels volgen. Mocht u daarom met een specifieke vraag zitten of u zoekt info dat een grote toegevoegde waarde voor de website zou zijn, aarzel dan niet om het ons te laten weten. Dan kunnen we er de nodige aandacht aan besteden.

Welkom en veel leesplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *