We stellen graag voor: onze gloednieuwe webshop!

Na ruim een half jaar van besprekingen, ontwikkelingen en verschillende testperiodes kunnen we vol vertrouwen onze gloednieuwe webshop aan u voorstellen. Vanaf heden kan u daarom bij ons terecht voor steeldeck, sandwichpanelen, wandplaten, dakplaten en dit allemaal voor 100% op maat en op bestelling geproduceerd. Ook de bijpassende bevestingsmaterialen en accessoires hebben we in de aanbieding.

We waren veeleisend en wilden niet inbinden op gebruiksgemak waardoor onze ontwikkelaars steeds eindeloze aanpassingen kregen, maar het resultaat is een unieke webshop in zijn soort. We hebben namelijk een volledig automatisch systeem ontwikkeld dat de hele winkelkar analyseert en de kost van productie en het zwaar transport tot in detail uittelt. Instelkosten, combinaties van producten op opleggers, indelingen in gewichtsklasses, uitzonderlijk lang transport, pakketverzending, automatische kortingen. We hebben alles uit de kast gehaald en zijn zeer trots op het resultaat.

Net zoals eenvoud en flexibiliteit van de Webshop voorop stond tijdens de ontwikkeling, zo hadden we ook specifieke eisen voor de partners die we gezocht en gevonden hebben.
Als eerste vonden we ArcerlorMittal als Belgische fabrikant die voor ons alle profielplaten en panelen op bestelling zal produceren met een zeer geringe productietermijn, terwijl ze de hoogste kwaliteit garanderen. Door hun enorme ervaring nemen zij ook de afhandeling van het transport voor hun rekening wat onze klanten enkel ten goede zal komen.
Voor de bevestigingsmaterialen hebben we een uitstekende partner gevonden in de Belgische vestiging van Etanco. Doordat zij hun productieproces zelf in handen hebben kunnen ze de hoogste kwaliteit behalen zonder hoge prijzen te moeten tellen. Omdat ze een eigen lakproces hebben kunnen ze bovendien alle kleuren op maat voorzien.

Bij het lanceren van de shop zijn we nog in gesprek om ook een derde Belgische partner vast te leggen die ons zal bedienen met alle mogelijke kitten, lijmen, chemische ankers, butylbanden en nog veel meer.
Voorlopig hebben we de shop dus aangevuld met een beperkt aantal producten, maar de komende maanden gaan we dit geleidelijk aan uitbreiden om u zoveel mogelijk te kunnen bedienen. Mocht u toch dringend naar iets op zoek zijn, neem dan snel even contact op zodat we u persoonlijk even verder kunnen helpen.

In de toekomst

We zijn zeer tevreden met wat we u momenteel te bieden hebben, maar dit is echter een fractie van wat er op de planning staat. Verdere uitbreidingen staan al in grote lijnen op papier en moeten van onze webshop een unieke plaats maken waar zowel de particulier als de aannemer zeer specifieke producten kan bestellen die in de staal- en industriebouw verwerkt worden, maar meer hierover zullen we pas in de toekomst uit de doeken doen.

Neem dus gerust even een kijkje in onze nieuwe shop en laat ons weten wat u ervan vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *