We steken een tandje bij

De voorbije maanden zijn verschillende artikels verder aangevuld en verschillende nieuwe bijgekomen. Er komen vele reacties en suggesties binnen met ideeën en vragen rond algemene en specifieke problemen en deze kunnen we op vele manieren opnemen in bestaande of nieuwe pagina’s. We zijn dus volop bezig met de website verder uit te breiden, maar het is niet eenvoudig om een gerichte selectie te maken van wat het belangrijkste is en welke artikels dus als eerste geschreven moeten worden.
Momenteel hebben we ook de eerste contacten gelegd met fabrikanten om fotoreportages van productieprocessen te kunnen maken en toe te voegen. Bijkomend zijn verschillende producenten zelfs voorstander om de website uit te breiden met standaarddetails die het eenvoudiger moeten maken voor ontwerpers om dit snel te integreren alsook details voor gekende situaties die al eens snel mis willen lopen wanneer deze niet op de correcte praktische manier worden opgelost – theorie en praktijk liggen niet altijd in elkaars verlengde.
Houd ons dus zeker in de gaten want het komende jaar zal de website wel eens stevig kunnen groeien. Bedankt voor jullie bezoek en hopelijk nemen jullie contact op als er suggesties zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *