Industriebouwen.be bouwt verder

Het kan niet ontkend worden, het hele bouwproces proberen neer te schrijven is een huzarenstukje, maar dat wil niet zeggen dat het onmogelijk is. Er wordt nog volop gewerkt aan de structuur van de website en ook de look-and-feel is nog niet helemaal wat het moet zijn. Op de achtergrond worden tegelijkertijd verschillende artikels voorbereid en ideeën voor extra artikels worden aan de lopende band toegevoegd. Zodra een artikel een aanvaardbare hoeveelheid aan informatie heeft wordt het dan ook door publicatie vrijgegeven. Het zal nog wel een tijdje duren, maar op termijn zal de website uitgroeien tot een waaier aan leesbare en begrijpelijke informatie over industriebouwen en de vele aspecten die erbij komen kijken, zowel voor klant als architect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *